Hilf telecom

T. 020 6420147

Login

Login:

Bellen kan nóg voordeliger:
via uw internetverbinding!

Met VoIP belt u tegen de meest voordelige tarieven naar elk nummer in binnen- en buitenland. Doordat uw gesprekken via de dataverbinding verlopen heeft u geen aparte telefoonlijn meer nodig. U profiteert hierdoor van aanzienlijk voordelige maandelijkse abonnementskosten en kunt u uw huidige nummers behouden.

VoIP

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Met VoIP wordt spraak gedigitaliseerd en in datapakketjes via internet verzonden en vervolgens weer in spraak omgezet. Bovendien zijn de telefoonaansluitingen ook qua plaats flexibel geworden met als voordeel dat overal waar een internetaansluiting aanwezig is een werkplek kan worden gecreŽerd. Uw telefoonnummers kunnen dus op elk gewenste plek flexibel op kantoor maar ook thuis worden gebruikt. Hierdoor is het voor uw bedrijf mogelijk om aanzienlijk te besparen door afname van het aantal telefoonlijnen, vermindering van gesprekskosten en een grote toename van flexibiliteit. Wij kunnen de functionaliteit van uw huidige telefooncentrale zelfs overnemen of u wellicht adviseren voor een nieuwe oplossing. Voor de eerste VoIP aansluiting bedragen uw maandelijkse abonnementskosten Ä 3,78 exclusief BTW, voor elke volgende aansluiting kunnen wij u een op maat gesneden oplossing aanbieden.

Doordat al uw telecommunicatie via deze verbinding verloopt, dient u in het bezit te zijn van een betrouwbare internetaansluiting. Met onze VoIP heeft u als extra voordeel dat u gebruik kunt maken van nummerbehoud, waarbij wij u de zorg van portering uit handen kunnen nemen en er voor zorgen dat u optimaal kan blijven communiceren.

Voor het bellen via VoIP is het een vereiste dat uw telefoons VoIP geschikt zijn om de digitale signalen om te zetten in spraak. De apparatuur welke nodig is voor deze wijziging kunt u bestellen bij Hilf Telecom. Wij dragen echter geen zorg voor de internetverbinding maar kunnen u wel informeren welke internetprovider voor uw bedrijf geschikt zou kunnen zijn.

Telefoon geschikt voor VoIP

VoIP telefoons zien eruit als normale telefoons. Het verschil zit echter in de aansluiting die wordt gebruikt, de aansluiting zorgt ervoor dat de VoIP-telefoon direct kan worden aangesloten op het internet. Alle software en hardware benodigd voor het functioneren is geÔntegreerd in de VoIP-telefoon, doordat deze dienst voor bedrijven is gebaseerd op maatwerk dient u voor de kosten van de VoIP-telefoons contact opnemen met de helpdesk. Indien u beschikt over een eigen VoIP telefoon is het mogelijk deze op ons netwerk aan te sluiten, voor de juiste instellingen ontvangt u van ons hiervoor de nodige informatie. Wij verlenen echter geen service en garantie wanneer u kiest voor deze optie. Uiteraard verlenen wij wel volledige service en garantie voor telefoons welke u van ons geleverd heeft gekregen.

Omzetapparaat

Door middel van een door ons te leveren omzetapparaat wordt uw telefoonverkeer omgeleid via uw internetverbinding. Dit apparaat zorgt voor de vertaling van spraak naar data zodat deze kan worden verzonden via uw dataverbinding. Voor de kosten van de omzetapparaten kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Een extra telefoonnummer

Indien u veel contacten heeft in een bepaald land kan het voor uw bedrijf erg voordelig zijn om een telefoonnummer te hebben van het betreffend land. Uw buitenlandse relaties, bijvoorbeeld in Belgie, bellen u op uw Belgisch nummer tegen lokale Belgische tarieven, voor het ontvangen van deze gesprekken worden geen kosten aan u doorberekend. Op dit moment wordt een tweede nummer aangeboden in Nederland, BelgiŽ, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italie, Duitsland, Ierland, Zweden, Zwitserland, Spanje en IsraŽl. Voor andere landen kunt u contact opnemen met onze servicedesk. Deze dienst is voor bedrijven gebaseerd op maatwerk, voor de kosten hiervan kunt u tevens contact opnemen met onze helpdesk.

Met 15 jaar ervaring is Hilf Telecom uw betrouwbare adviseur en partner in de telecommunicatiebranche. Hilf Telecom is direct aangesloten met meerdere telecomaanbieders en gebruikt de meest geavanceerde apparatuur voor traditionele telefonie in een geÔntegreerd netwerk met VoIP apparatuur. Door jarenlange ervaring is Hilf Telecom optimaal toegerust om u kwalitatief met de beste verbindingen te bedienen tegen de meest voordelige tarieven. Naast kwalitatief hoge telefoondiensten onderscheidt Hilf Telecom zich vooral van andere telecomaanbieders door het bieden van een uitstekende persoonlijke service.

Klik hier voor de VoIP tarieven nationaal
Klik hier voor de VoIP tarieven internationaal


Wat zijn de voordelen van VoIP?

  • Wij regelen het nummerbehoud of u krijgt gratis een nieuw nummer.
  • Met VoIP belt u voortaan via uw dataverbinding ongeacht uw locatie.
  • Elk gesprek loopt automatisch via het betrouwbare Hilf Telecom netwerk.
  • U belt tegen de zeer gunstige tarieven, zowel nationaal, internationaal als naar mobiel.
  • Uw bedrijfscentrale functionaliteit kan op afstand door Hilf Telecom geleverd worden.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Interested in VoIP

For additional information or for requests VoIP please fill out the form below, or contact us


Result of 2+3=