Hilf telecom

T. 020 6420147

Login

Login:

Hilf Telecom White Label

White label

Hilf Telecom biedt een groot deel van haar diensten middels een partnerkanaal white labeled aan. Dit betekent dat u onze diensten en oplossingen onder eigen bedrijfsnaam aan uw klanten kunt presenteren. Ook blijft u voor uw klanten het eerste aanspreekpunt. De klant belt u voor eventuele ondersteuning en Hilf Telecom ondersteunt u met een online provisioning interface. Hiermee kunt u zelf de diensten voor uw klanten inrichten en onderhouden. U bepaalt zelf uw proposities. Met onze optionele facturatiemodule kunt u zelf eenvoudig en flexibel uw klanten factureren.

Voor ons zijn uw klanten net zo belangrijk als voor u. Dit is de belangrijkste drijfveer om onze diensten whitelabel aan onze wholesale partners te leveren.

De meeste van onze diensten zijn te verkrijgen in Prepaid vorm. Uw klant betaalt vooruit en krijgt dus niet achteraf nog eens een rekening. Met deze vorm van aanbieden heeft uw klant de kosten altijd in de hand.

Aftappen van gesprekken
Sinds april 2001 is elke operator wettelijk verplicht zijn netwerk aftapbaar te maken. Hilf Telecom heeft geïnvesteerd in een infrastructuur welke aftappen mogelijk maakt. Indien u deze dienst afneemt zal Hilf Telecom bij ontvangst van een tapbevel voorzien in alle noodzakelijke stappen. Als partner kunt u onder uw eigen merknaam onze diensten in de markt zetten.

SIP trunks

Een SIP Trunk van Hilf Telecom is een telefoonlijn waarmee u het spraakverkeer van uw klanten afhandelt via een data of internetverbinding in plaats van een traditionele ISDN of analoge telefoonlijn. Spraak en data kunnen dus worden afgehandeld over één dedicated netwerk, waardoor er grote kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd. Hilf Telecom zorgt er op haar beurt weer voor dat via haar geavanceerde netwerk de gesprekken op het openbare telefoonnetwerk terecht komen. Het enige dat uw klant nodig heeft, is een IP telefooncentrale en een goede internetverbinding.

Hosted P(A)BX

Hosted IP telefonie is hét alternatief voor de klassieke ISDN telefooncentrale. Deze oplossing biedt uw klanten een wereld aan mogelijkheden en tegelijkertijd een aanzienlijke besparing op de maandelijkse lasten. Uw klant beschikt over uitgebreide functionaliteit en omdat zij geen fysieke telefooncentrale meer in huis heeft, is beheer en onderhoud verleden tijd. Met de Hosted P(A)BX van Hilf Telecom krijgen uw klanten toegang tot een betrouwbare en flexibele oplossing zonder investering in een telefooncentrale.

Carrier Pre-Select

Met Carrier PreSelect (CPS) belt u over het kwaliteitsnetwerk van Hilf Telecom. KPN geleidt de gesprekken van uw klanten naar het netwerk van Hilf Telecom zonder dat zij extra codes of cijfers hoeven in te toetsten. Hilf Telecom is aangesloten bij meerdere kwaliteitsaanbieders, zo kunnen wij slim de gesprekken van uw klanten altijd via de meest voordelige en beste aanbieder afhandelen. Uw klant behoudt hiermee de traditionele lijnkwaliteit tegen lagere prijzen. Meestal is dit een backup mogelijkheid voor een SIP trunk of Hosted PABX.

Deze dienst is alleen beschikbaar op het KPN netwerk.

Prepaid Cards

Hilf Telecom beschikt over een prepaid platform waardoor nationale en internationale belkaarten kunnen worden aangeboden. Met onze Prepaid Card kunnen uw klanten in meer dan 60 landen wereldwijd gebruik maken van de gunstige tarieven van Hilf Telecom. Zo is de Prepaid Card een stuk voordeliger dan bellen vanaf de verblijfplaats waar uw klant zich op dat moment bevindt. Met deze internationale telefoonkaart heeft uw klant gedurende (zaken)reizen de telefoonkosten in de hand.

Interested in White Label

For additional information or for requests White Label please fill out the form below, or contact us


Result of 2+3=