Hilf telecom

T. 020 6420147

Login

Login:

Hilf Telecom is een succesvolle onafhankelijke operator, gespecialiseerd in het ondersteunen van partners bij het bieden van complete telefonie oplossingen voor de zakelijke markt.

Door ons flexibel, inventief en professioneel richting onze partners op te stellen hebben wij sinds begin jaren negentig een aanzienlijke marktpositie veroverd die wij in de komende jaren samen met onze bestaande en nieuwe partners verder willen uitbouwen.

Naast een geavanceerde infrastructuur en natuurlijk zeer voordelige tarieven streven wij naar een professionele en persoonlijke manier van werken. Door jarenlange ervaring weet een team van specialisten binnen Hilf Telecom voor vrijwel elke vorm van telefonie in elke situatie een passende oplossing te vinden

Dus als u op zoek bent naar de juiste partner en uitstekende service: Hilf Telecom staat u graag te woord. Hopelijk mogen wij ook snel als nieuwe partner verwelkomen!

Ons Team

Hier stellen wij enkele leden van ons team aan u voor. Van technisch specialist tot customer support, wij denken graag met u mee.

Lees verder

Visie en Missie

Hoe zien wij onszelf en waar streven we naar? Lees hier meer over onze visie & missie

Lees verder

Strategische Partners

Hier vindt u een selectie van strategische partners waar Hilf Telecom nauw mee samenwerkt.

Lees verder

Lidmaatschappen

Hilf Telecom hecht veel waarde aan transparantie en samenwerking met derden. Lees hier bij welke organen wij aangesloten zijn.

Lees verder

Contact

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van onze Nederlandse en Engelse kantoren.

Lees verder

Routebeschrijving

Op deze pagina vindt u zowel een beschrijving in tekst als een kaartje van Google Maps. Door uw postcode in te voeren kunt u ook tevens de routebeschrijving bekijken vanaf uw locatie naar Hilf Telecom.

Lees verder