Hilf telecom

T. 020 6420147

Login

Login:

Hilf Mobile SIMCard

Eindelijk een goede mobiele oplossing als u niet alleen in Nederland, maar ook over de grens wilt bellen. Bellen naar en vooral vanuit het buitenland kan veel voordeliger met de Hilf Mobile SIMCard.

Zo simpel werkt het:

Heeft u wel eens naar of vanuit het buitenland naar familie of vrienden gebeld? Bent u toen niet geschrokken van uw hoge telefoonrekening? Hilf Mobile SIMCard is de ideale telefoonoplossing voor u, of u nu soms, regelmatig of vaak naar en vanuit het buitenland belt.

  • Met de Hilf Mobile SIMCard bellen scheelt al snel 80% in de belkosten.
  • Nummerbehoud is uiteraard geen probleem.
  • U belt of wordt gebeld tegen de meest gunstige tarieven.
  • Aansluiting en activatie zijn gratis.

Als u wel eens naar het buitenland belt met uw mobiele telefoon of veel reist dan bent u vast bekend met de hoge kosten van het bellen. Ondanks meerdere prijsverlagingen is bellen met een mobiel naar of vanuit het buitenland en zelfs gebeld worden nog steeds een zeer kostbare zaak bij de gebruikelijke mobiele aanbieders.Global

Indien u vaak internationaal belt is het Global abonnement iets voor u. U ontvangt het meest voordelige tarief en u bent bereikbaar vanaf 22 eurocent per minuut.
Lees meerGeen van de Hilf Mobile SIMCard abonnementen hanteert een bundel. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de verbelde minuten.

Interested in Mobile SIMCard

For additional information or for requests Mobile SIMCard please fill out the form below, or contact us


Result of 2+3=