Hilf telecom

T. 020 6420147

Login

Login:

Global

Voor de internationale veelbeller is mobiel bellen nu ook erg voordelig! Met Global geniet u van lage tarieven in zowel binnen- als buitenland

Over de grens met Hilf Global!

Indien u veel internationaal belt heeft Hilf Mobile SIMCard de ideale manier om voordelig te bellen. Met Hilf Global telefoneert u vanuit meer dan 80 landen, waaronder de gehele EU. De tarieven van de door u gekozen bestemming kunt u vinden in onze tarievenlijst.

Met dit abonnement geniet u automatisch van onze Callback- en de doorschakelservice.

Nu ook verkrijgbaar: de Partnerkaart!

Met de partnerkaart bellen u en uw partner met twee mobiele telefoonnummers op één abonnement. Bellen met uw partner wordt steeds leuker! Lees verder

Contractduur en opzegtermijn

Hilf Mobile SIMCard abonnementen hebben een minimale contractduur van twaalf maanden. Na deze periode geldt een opzegtermijn van slechts één maand.

Nummerbehoud en overige kosten

U kunt natuurlijk kiezen voor nummerbehoud. Voor elk Global abonnement betaalt u eenmalig € 9,50 voor het behouden van uw nummer. U kunt ook kosteloos een nieuw nummer van ons ontvangen. Hierdoor kunt u meteen beginnen te bellen tegen de gunstige Hilf Mobile SIMCard tarieven voor de mobiele telefonie.

Voicemail

Tot op heden is het ontvangen en beluisteren van voicemail in het buitenland erg kostbaar. Als eerste provider bieden wij klanten aan om gratis hun voicemail in het buitenland te ontvangen. U betaalt nog wel voor het bellen naar uw voicemail, afhankelijk van uw abonnement kan het tarief hiervoor verschillen.

Altijd het beste netwerk!

Hilf Mobile SIMCard maakt binnen Nederland gebruik van het netwerk van Vodafone. In het buitenland bent u niet gebonden aan zogenaamde voordeelnetwerken. U belt hierdoor altijd met het beste netwerk voor hetzelfde lage tarief.

Interested in Global

For additional information or for requests Global please fill out the form below, or contact us


Result of 2+3=