Hilf telecom

T. 020 6420147

Login

Login:

Stageprofiel HRM


Hilf Telecom BV is op zoek naar een afstudeerstagiair(e) die vorm kan geven aan het personeelsbeleid van ons gezellige bedrijf. Een echte uitdaging voor de assertieve student!


Omschrijving
Hilf Telecom BV is per 1 september 2012 op zoek naar een zelfstandige en assertieve afstudeerder die vorm kan geven aan ons personeelsbeleid. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf waarin in het verleden weinig aandacht is geschonken aan HRM. Wij bieden je de kans om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een volwassen HR-beleid. Omdat de lijnen erg kort zijn, is de interne communicatie makkelijk en kan het beleid direct ge´mplementeerd worden. Jouw werk is meteen van nut en verdwijnt niet in een bureaulade.


Bedrijfsbeschrijving
Hilf Telecom is een middelgroot telecombedrijf gevestigd te Amsterdam. Onze diensten zijn voornamelijk gericht op het leveren van telefoniediensten aan MKB. Het bedijf telt 15 medewerkers, maar de verwachting is dat dit in de komende jaren zal stijgen. Je komt te werken in een dynamisch en vooral ondernemend team. Binnen Hilf Telecom heerst een open en informele sfeer.


Functie eisen

  • Opleiding HBO op gebied van Human Resource Management
  • Collegiaal, enthousiast
  • Communicatief vaardig
  • Zelfstandige, assertieve en pragmatische instelling
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Wij zien graag sollicitaties van afstudeerders omdat wij al eerder afstudeerders een dienstverband hebben kunnen aanbieden.

Reageren:
Stuur een gerichte brief met je CV als attachment naar onderstaand emailadres

vacature@hilftelecom.nl
t.a.v. Haben Gebrekidan

Algemeen telefoonnummer: 020-6420147